ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО ОНОВЛЮЄ ТЕХНІЧНИЙ ПАРК У СПІВПРАЦІ З ОФІСОМ РАДИ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

250124

За сприяння Офісу Ради Європи в Україні проведено модернізацію обладнання, яке використовується в роботі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Обладнання, надане за партнерської підтримки Офісу Ради Європи у рамках взаємодії Держмолодьжитла з Проєктом Ради Європи відповідно до плану дій Ради Європи для України на 2023-2026 роки «Стійкість, відновлення та відбудова», буде використане для створення 12 повноцінних автоматизованих робочих місць для співробітників Фонду.

Така допомога є дуже важливою з огляду на те, що наразі в Держмолодьжитлі триває впровадження сучасного програмного продукту, який підвищить рівень і якість обслуговування клієнтів установи.

Частина наданого у межах співпраці обладнання буде передана для забезпечення безперебійної реалізації технологічних процесів у підрозділах Фонду, які функціонують неподалік лінії ведення бойових дій. Завдяки оновленню технічного парку установа забезпечить подальше наближення до послуг Держмолодьжитла громадян, зокрема, тих, які зазнали внутрішнього переміщення внаслідок війни.