ДООПРАЦЬОВАНИЙ ПРОЕКТ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОГО ЖИТЛОВОГО КРЕДИТУВАННЯ У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2019 – 2022 РОКИ СХВАЛЕНО ТА ВИНЕСЕНО НА РОЗГЛЯД ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Як повідомлялось раніше, 12 червня 2018 на колегії Херсонської облдержадміністрації було розглянуто та схвалено проект Програми розвитку молодіжного житлового кредитування у Херсонській області на 2019-2022 роки (Програма - МЖК). Згідно розпорядження голови ХОДА Гордєєвим Андрієм № 495 від 12.06.2018 Програму було направлено на розгляд до Херсонської обласної ради. Одночасно з цим, Проект зазначеної Програми було розміщено на офіційному сайті Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла та Херсонської облдержадміністрації для вивчення та громадського обговорення.

За результатами опрацювання більш як 20-ти пропозицій, які надійшли до регіонального управління Держмолодьжитла від громадських організацій, громадян та профільних управлінь обласної ради і облдержадміністрації, фахівцями регіонального управління Держмолодьжитла було підготовлено оновлений проект Програми МЖК, який схвалено розпорядженням голови  Херсонської обласної державної адміністрації  18 липня 2018 року за № 585 та направлено в установленому порядку на розгляд до обласної ради.

Дякуємо всім небайдужим хто надав свої слушні пропозиції до цієї вкрай важливої та необхідної Програми і сподіваємось, що депутатами обласної ради вона буде підтримана на черговій сесії.

Впевнені, що ця Програма МЖК на Херсонщині дозволить значно покращити стан вирішення житлових проблем молодих родин, у першу чергу учасників та сімей загиблих у зоні АТО, багатодітних та інших пільгових верств населення нашого регіону.