Підготовка до святкових заходів на будівельному майданчику МЖК у м.Херсоні

 

У межах підготовки до святкових заходів з нагоди завершення будівництва 63-квартирного житлового будинку № 34/4 в 4-А Таврійському мікрорайоні міста Херсона 25 та 26 червня проведено фестиваль стріт-арту.

Ініціаторами та організаторами заходу стали будівельна компанія ТОВ «МЖК м.Херсон» спільно з Херсонським регіональним управлінням Держмолодьжитла.

У якості «полотна» використано цегляну стіну будівлі поряд з будівельним майданчиком по пр.200-річчя Херсона, де у межах житлових програм вже збудовано першу чергу МЖК-івського мікрорайону та продовжується будівництво житла для молодих родин, учасників АТО та інших категорій громадян.

Основні учасники – це діти, які мешкають в будинках цього мікрорайону.

Всі вони були забезпечені фарбами та необхідним приладдям, а по завершенню фестивалю кожен учасник отримав приємний подарунок.

Забудовником активно проводяться роботи з благоустрою прилеглих територій та облаштування спортивного майданчику для дітей.

Зважаючи на сьогоднішню ситуацію в країні, захід проводився з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог.

Дякуємо всім, хто взяв участь у фестивалі, зокрема дітям - Златі, Прохору, двом Тимофіям,  Вероніці, Андрію, Діані, Данилу, Максиму, Валерії, Вадиму, а також художниці Світлані Юр’євій. Сподіваємося, що такі заходи стануть традиційними.

 viber 2021 06 26 11 23 39