ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ЗА 2017 РІК

1 - 2 березня поточного року в м. Київ у офісі Держмолодьжитла проведена робоча нарада за участі членів правління, директорів регіональних управлінь і керівників підрозділів установи щодо підведення підсумків роботи за 2017 рік та планів на поточний рік.

Із вступним словом виступив голова правління Фонду Сергій Комнатний. Минулого року, зазначив він, Держмолодьжитло відзначило 25 років своєї діяльності, а цього року чвертьвікові ювілеї відзначають більшість регіональних управлінь, а Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла - 20 річницю своєї діяльності.

Від директорів регіональних управлінь Держмолодьжитла прозвучали доповіді про основні показники з реалізації програми"Доступне житло" у 2017 році, продовження терміну дії місцевих програм молодіжного житлового кредитування, а також про стан роботи та активізацію співпраці з місцевими органами влади на 2018 рік.

На нараді були нагороджені відзнаками Держмолодьжитла керівники регіональних управлінь, які стали кращими у 2017 році за показниками роботи згідно з даними рейтингової системи.

Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла за рейтинговою оцінкою, серед 24-х регіональних управлінь, також посів почесне 5 місце по якісним показникам та по кількісним показникам - 11 місце. Що дає стимул працювати на покращення результатів у 2018 році.