РЕЗУЛЬТАТИ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

02 березня поточного року відбулось засіданні робочої групи з питання будівництва в області житла для ВПО, учасників АТО/ООС, інших пільгових категорій громадян, на якому розглядалися пропозиції щодо можливих механізмів фінансування будівництва житла  для даної категорії осіб з метою їх подальшого надання на розгляд Уряду.

   Засідання відбулось під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Козиря, за участі керівників відділів та департаментів обласної державної адміністрації, голови обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Олександра Проніна, директора Херсонського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" Юрія Волковича.

      В ході конструктивної бесіди Юрій Волкович повідомив про те, що до теперішнього часу в Україні залишаються пріоритетними питання щодо забезпечення миру і безпеки, гарантій реалізації конституційних прав громадян – учасників АТО/ООС та їх сімей, створення умов для розв’язання нагальних проблем внутрішньо переміщених осіб.

      Директор Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла поінформував присутніх про те, що 19 лютого поточного року відбулось засідання Уряду, на якому розглянуто та схвалено додаткові механізми фінансування будівництва житла для ВПО та учасників АТО/ООС. Також, зі свого боку, Юрієм Волковичем були запропоновані додаткові пропозиції, які надані на розгляд профільних управлінь обласної державної адміністрації.