РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Сьогодні, 10.09.2019  відбулась робоча зустріч директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича та директора будівельної компанії "Молодіжний житловий комплекс м.Херсон" Андрія Яценка з новопризначеним заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергієм Козирем. Під час зустрічі його поінформовано про стан досягнутої роботи в реалізації державних та відповідних місцевих житлових програм на Херсонщині,  та подальші перспективи на 2019-2020 роки в їх реалізації.

Також Сергія Козиря ознайомлено з умовами участі у житлових програмах Держмолодьжитла, станом їх фінансування та пріоритетами, до яких, зокрема, відносяться питання вирішення житлових проблем військовослужбовців - учасників АТО та ООС, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних родин, та інших пільгових верств населення.

 

З метою ознайомлення з досягнутими результати та станом проведення будівельних робіт на житлових будинках № 34/4 та № 34/3, спорудження яких будівельна компанія МЖК здійснює на 4-А Таврійському мікрорайоні м.Херсона у межах діючих житлових програм, Сергія Козиря запрошено в найближчий час завітати на будівельний майданчик МЖК, на що він дав свою згоду.