РОЗПОЧАТА РОБОТА ПО ОНОВЛЕНІЙ ПРОГРАМІ МЖК НА 2019-2022 РОКИ

25 травня Херсонським регіональним управлінням Держмолодьжитла опрацьована та направлена на розгляд та затвердження у встановленому порядку до Херсонської обласної державної адміністрації проект Програми розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2019 - 2022 роки.

Програма розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області діє з 2006 року, користується значним попитом серед молоді, оскільки є найбільш доступною завдяки передбаченим значним фінансовим пільгам для родин з дітьми, учасників АТО і внутрішньо-переміщених осіб. Кращим свідченням цього є той факт, що тільки з 2006 року по теперішній час поліпшили свої житлові умови у межах цієї Програми понад 170 (майже 600 громадян) молодих родин Херсонщини, а всього за 20 років діяльності регіонального управління за програмами Держмолодьжитла таких родин майже 800 (понад 2700 громадян).

Також Програма реально сприяє поліпшенню демографічної ситуації, збереження людського капіталу, створює необхідні умови для покращення соціально-побутового та економічного становища молодих сімей і одиноких молодих громадян, їх гармонійного розвитку як одного з чинників становлення і самореалізації молоді в суспільстві та Державі.

Проект зазначеної Програми найближчим часом буде розміщено на сайті Херсонської обласної державної адміністрації, тому запрошуємо всіх небайдужих громадян залучитись до спільної роботи щодо доопрацювання цього важливого програмного документу. Сподіваємось отримати від Вас слушні пропозиції та зауваження, які обов'язково будуть вивчені та враховані. Пропозиції можна надсилати на електрону адресу регіонального управління: khn.21@molod-kredit.gov.ua