ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДІЛОВІ ПАРТНЕРИ, ДРУЗІ!

Професія будівничого завжди була і залишається однією з найбільш важливих для людства. Та у час російської збройної агресії проти України, значення будівельної галузі особливо важко переоцінити.

Відомий факт, що першим після героїв-військовиків на звільнену від ворога землю приходить будівельник. Саме вашим рукам та інтелекту, майстерності й завзяттю належить відроджувати нормальне життя для мільйонів українців, змушених покинути свої домівки, рятуючись від війни. Ви піднімаєте з руїн міста, містечка, села, ви повертаєте надію у серця наших людей. Важка, але почесна місія! Бажаю кожному з нас із честю виконувати те, що нам усім належить.

Житлове будівництво може і повинно повернути собі роль серця економіки, одного з центрів майбутнього економічного зростання України. Запорукою цього має стати спільна праця органів влади, зокрема, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, законодавців, місцевого самоврядування, неурядових спільнот будівельників, представників профільної науки. Держмолодьжитло як провідна інституція, на яку покладено реалізацію державної житлової політики, працюємо, щоб зробити свій внесок у міцний фундамент нової сучасної країни.

Будуйте міцно, на віки, цеглина до цеглини зводьте сучасні оселі для українців. За стіною зведених вашими руками надій нехай затишно почуваються мир, спокій, затишок і в домівках кожного з вас.

Успіхів у нелегкій праці, шани від людей, для яких ви працюєте, міцного здоров’я, щастя в родинах!

Міцного здоров'я, сил, життєвої енергії, достатку! І головне – нашої Перемоги!

 

З вірою в Перемогу і сподіванням на плідну співпрацю у відродженні країни,

Сергій Комнатний, голова правління Держмолодьжитла