ВІДБУЛАСЬ СЕСІЯ ОБЛАСНОЇ РАДИ НА ЯКІЙ ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОГО ЖИТЛОВОГО КРЕДИТУВАННЯ У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2019 – 2022 РОКИ.

Директор регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович та директор будівельної компанії «МЖК» Андрій Яценко 26 липня цього року взяли участь у роботі чергової сесії Херсонської обласної ради. Депутати обласної ради одноголосно прийняли нову Програму розвитку  молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2019 - 2022 роки.

IMG_3220

Найголовніше, що нова Програма розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2019 - 2022 роки  спрямована на реалізацію адресного підходу стосовно молодих сімей та одиноких молодих громадян для вирішення їх житлових проблем, створення додаткових умов для забезпечення молоді житлом, подолання тенденції до стрімкого скорочення населення, активізації інвестиційної діяльності у сфері іпотечного кредитування та житлового будівництва для молодих сімей і одиноких молодих громадян.

Метою Програми є поліпшення житлових умов молодих родин, перш за все, учасників та сімей загиблих у зоні АТО, сприяння стабілізації соціально-демографічної ситуації в області, оптимізація внутрішніх ресурсів та залучення зовнішніх інвестицій, створення на Херсонщині сприятливих умов для забезпечення молодих сімей та одиноких молодих громадян житлом, у тому числі вдосконалення механізмів придбання житла, розвитку іпотечного житлового кредитування, системи молодіжних житлових комплексів та інших форм участі молоді в організації будівництва (придбання) житла, тобто створення необхідних умов для розвитку, збереження та накопичення людського капіталу області шляхом забезпечення потреб регіонального ринку житла.

Від щирого серця дякуємо всім депутатам обласної ради, керівництву та фахівцям обласної державної адміністрації, а також громадським та пересічним громадянам, які долучились до опрацювання та затвердження цієї Програми.

 

Впевнені, що за такої підтримки керівництва Херсонської обласної державної адміністрації та обласної ради всі передбачені показники Програми будуть успішно виконані.