ЧЕРГОВИЙ НА ХЕРСОНЩИНІ БУДИНОК ВКЛЮЧЕНО ДО УЧАСТІ У ЖИТЛОВИХ ПРОГРАМАХ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

   19 серпня рішенням правління Держмолодьжитла Херсонському регіональному управлінню Держмолодьжитла визначено новий об’єкт таким, на будівництво (реконструкцію) і придбання житла в якому можуть спрямовуватись кошти, – 63-квартирний житловий будинок № 34/2 по просп. 200-річчя Херсона в кварталі МЖК 4-А ТМКР в м. Херсоні.

    Успішне будівництво цього та інших житлових будинків в основному буде залежати від того, якщо вже до кінця поточного року буде вирішено питання щодо забезпечення належного фінансування з бюджетів всіх рівнів заходів житлових програм, які реалізує Держмолодьжитло та його регіональні управління.

   Впевненості в тому, що це буде саме так додає той факт, що Президентом, Урядом України, а також Стратегією регіонального розвитку Херсонської області на період до 2027 року, визначені пріоритети, де основною із цілей є створення комфортних умов для проживання населення, розбудова мережі об'єктів життєзабезпечення на території області та вирішення житлових проблем військовослужбовців - учасників АТО та ООС, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних родин та інших пільгових верств населення.

    Тримаємо курс на визначені пріоритети, працюємо за для процвітання Херсонщини.

  Колектив Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла також вітає всіх українців з наступаючим святом - Днем незалежності України!

    Бажаємо щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого майбутнього.

    Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

    З повагою

    Колектив Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла