ДЕПУТАТИ ОЛЕШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАТВЕРДИЛИ ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОГО ЖИТЛОВОГО КРЕДИТУВАННЯ У МІСТІ ОЛЕШКИ НА 2021 – 2026 РОКИ

25 червня 2021 р в місті Олешки відбулось засідання чергової сесії Олешківської міської ради, на розгляді якої одним з важливих питань порядку денного було винесено питання про затвердження Програми розвитку молодіжного житлового кредитування у місті Олешки на 2021-2026 роки.

Депутати Олешківської міської ради одноголосним рішенням прийняли Програму, основною метою якої є створення належних умов для підвищення рівня забезпечення житлом громадян міста Олешки, які згідно із законодавством визнані такими, що потребують поліпшення житлових умов, у тому числі на першочергових засадах – учасників АТО/ООС та їх сімей, а також сприяння стабілізації соціально-демографічної ситуації в місті.

Вітаємо мешканців м. Олешки з цією знаковою подією та  завдячуємо за підтримку керівництву Олешківської міської влади та депутатському корпусу. Сподіваємось, що вже в поточному 2021 році перші молоді родини міста Олешки зможуть отримати пільгові кредити на будівництво власних осель за  рахунок коштів місцевого та державного бюджетів.