ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛУ – 32 РОКИ

У головному офісі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву відбулася онлайн-нарада за участю співробітників центрального апарату і директорів регіональних відділень з нагоди 32-річчя установи.

Голова правління Держмолодьжитла Микола Марчук привітав колектив з річницею створення і зазначив, що завдяки наполегливій праці усіх співробітників Фонд на цей час є установою, яку поважають і якій довіряють громадяни України та іноземні партнери.

«Протягом трьох десятиліть незмінною залишається головна мета Держмолодьжитла – працюємо, щоб надати доступ громадянам до доступного і достатнього житла. Наша праця – це про людські надії, мрії про власну оселю і про їх втілення у життя», - зазначив Микола Марчук.

Сьогодні Держмолодьжитло є потужною фінансовою інституцією, яка має потенціал для реалізації масштабних житлових програм як на загальнодержавному, так і на регіональному рівнях.

Очільник установи висловив переконаність у спроможності колективу Фонду пройти найскладніші часи для нашої держави разом з усіма співвітчизниками і стати ще сильнішими.

Кращі регіональні відділення і працівники Держмолодьжитла були відзначені почесними відзнаками.

До присутніх звернувся з вітанням з нагоди річниці Фонду начальник Кіровоградського регіонального відділення Держмолодьжитла Дмитро Шаповал, який наразі проходить службу у Збройних Силах України.

На продовження започаткованої минулого року традиції колектив установи ухвалив рішення перерахувати одноденний заробіток на потреби захисників Вітчизни, які протистоять російській агресії на фронті.

Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання квадрокоптерів для виконання бойових завдань однією з військових частин.photo 2photo 1 2