ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2019 РОЦІ

Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла, повідомляє про надходження коштів на рахунки управління, відповідно до розподілу коштів з загального державного бюджету на 2019 рік за КПКВК 2751190 «Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла» в обсязі 400 тис. грн.

Шановні кандидати, які подали  заяви на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, заяви яких зареєстровані за номерами, а саме:

№ 48 - Петлюченко В.О. 

№ 49 - Клокова І.В.

Очікуйте, будь-ласка, на зв'язок зі спеціалістами регіонального управління для з'ясування питань щодо участі у програмі. 

З моменту розміщення оголошення на офіційному сайті регіонального управління у кандидатів буде лише 5 робочих днів для подачі заяви про надання державної підтримки та повного пакету документів. У разі не подання документів у зазначений термін державна підтримка буде надана іншим громадянам із зареєстрованого загального списку кандидатів.

ЗАЯВА про надання державної підтримки для одинокого громадянина:

 або

ЗАЯВА про надання державної підтримки для сім’ї з додатками:

 ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХІДНО ПОДАТИ:

для громадян, які потребують поліпшення житлових умов

·    для громадян, на яких поширюється дія пунктів 19 і 20 частини першої статті 6, пунктів 10 - 14 частини другої статті 7 та абзаців четвертого, шостого і восьмого пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

·    для внутрішньо переміщених осіб

Наявні дозвільні документи від забудовника згідно з переліком

Важливо!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання державної підтримки.