Допомога родинам учасників АТО/ООС та ВПО у пошуках належного житла!

На розширеному засіданні робочої групи з координації питань будівництва(придбання) доступного житла, яке відбулося 02 грудня поточного року в обласній державній адміністрації, при обговоренні порядку денного учасники АТО наголосили  на неможливості здебільшого самотужки знайти у стислі терміни необхідне житло, яке б відповідало відповідним вимогам, та звернулися з проханням допомогти у вирішенні цієї проблеми.

На це відгукнувся присутній на засіданні директор ТОВ ВКФ «Ізумруд» Олег Романюк, який запропонував свою допомогу у пошуку належного житла учасників АТО/ООС та ВПО з метою його придбання на умовах пільгового державного кредитування.

Учасниками засідання було підтримано цю ініціативу.

З цією метою 02 грудня 2019 року між Херсонським регіональним управлінням Держмолодьжитла та ТОВ ВКФ «Ізумруд» було укладено договір про співробітництво.

 

У разі бажання отримати необхідну інформацію  та фахову допомогу у пошуку та придбанні житла за рахунок пільгового державного кредиту рекомендуємо звертатися за адресою: м. Херсон,  просп. Текстильників, 7/15, тел.050-318-64-50 (директор ТОВ ВКФ «Ізумруд» Романюк Олег Ярославович).