Друга робоча зустріч з керівництвом м.Олешки

06 квітня поточного року у межах досягнутої домовленості про співпрацю з розвитку молодіжного житлового будівництва у м.Олешки, проведено другу виїзну робочу нараду. Робоча група у складі директора регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича, президента холдингу будівельних компаній МЖК Сергія Кищенко, директора будівельної компанії БК «ПраймКонтракт» Андрія Пепеля, заступника Олешківського міського голови Сергія Єлаженка, т.в.о. головного архітектора Альони Чиненної та керівника апарату Володимира Клюцевського  безпосередньо ознайомились з вільними від забудови земельними ділянками, які запропоновано міською владою як перспективні для спільної комплексної забудови у межах   Програми МЖК м.Олешки, проект якої вже спільно опрацьовується.

За результатами спільно проведеної роботи визначено декілька перспективних земельних ділянок, які вирішено запропонувати до включення у проект нової Програми МЖК м.Олешки, розробку якої  планується завершити до кінця квітня поточного року і вже в травні винести на розгляд сесії міської ради.

Впевненості в успіху намічених спільних планів додало нам також те, що місто Олешки буквально на наших очах за розпорядженням міського голови Євгена Рищука активно впорядковується і керівництво міста особисто поставило перед собою амбітні, але цілком реалістичні  завдання – зробити м.Олешки квітучим та комфортним як для своїх жителів так і для гостей.