"КРУГЛИЙ СТОЛ" З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОСББ

22 травня 2018 відбулось засідання за "круглим столом" керівництва Херсонського регіонального управління Держмолодьжитло, забудовників об’єктів житлового будівництва в 4 Таврійському мікрорайоні міста Херсона, які увійшли до державних та місцевих програм підтримки молодіжного житлового будівництва та доступного житла, з представниками товариств співвласників багатоквартирних будинків цього мікрорайону.

Співпраця з громадськістю та громадськими організаціями – є одним з основних принципів в діяльності Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та будівельної компанії МЖК. Тому напередодні будівництва нових об’єктів для молоді, традицією стало проведення зустрічей з представниками громадськості для інформування та узгодження можливих питань, які можуть виникати у мешканців мікрорайону у зв’язку з веденням будівельних робіт.   

У роботі круглого столу, крім керівництва регіонального управління та будівельної компанії «МЖК м.Херсон», взяли участь депутат міської ради від мікрорайону В. Урбанський, член виконкому міської ради І.Лопушинський, депутат Суворовської районної в місті ради, голова ОСББ А.Резник, голова ОСББ Л.Коломойцева, голова ГО «Центр розвитку ОСББ «Пліч-о-пліч» Ю.Трегубко та інші.

Під час конструктивного діалогу всі учасники розглянули макет, відповідні документи та плани будівництва, обговорили пропозиції, які були висловлені учасниками зустрічі. Досягнуто домовленості про те, що всі пропозиції будуть враховані при будівництві багатоквартирних будинків, облаштуванні прилеглої території дитячими та спортивними  майданчиками, місцями для збирання сміття, внутрішньодворових доріг та пішохідних доріжок тощо.

У такій співпраці МЖКівський мікрорайон нашого міста без перебільшень вже найближчим часом стане найкращим місцем не тільки для проживання, а також і для проведення культурно-дозвільних та спортивних заходів мешканців та гостей.