МОЛОДІЖНЕ ЖИТЛОВЕ БУДІВНИЦТВО НА ХЕРСОНЩИНІ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ

13 квітня поточного року в Херсонській обласній державній адміністрації відбулась робоча нарада, на якій розглянуто питання щодо подальшої реалізації обласної програми розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2019-2022 роки (далі – Програма).

Засідання відбулось під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Козиря, за участі керівників департаментів та відділів обласної державної адміністрації, директора Херсонського регіональногоуправління Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" Юрія Волковича.

В ході конструктивної бесіди учасниками наради вирішено:

- визначити головним розпорядником коштів на виконання заходів програми Департамент розвитку територій обласної державної адміністрації;

- підготувати та винести на розгляд чергової сесії обласної ради проект відповідних змін до Програми.

    Не зважаючи на карантин та непрості для України часи, у травні-червні поточного року, у разі наявних фінансових можливостей, обласна державна адміністрації планує забезпечити фінансування Програми розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2019-2022 роки в сумі 2,9 млн. грн, що дозволить 6 молодим родинам Херсонщини, в першу чергу родинам учасників АТО/ООС та ВПО, багатодітних та інших пільгових категорій громадян, отримати пільгові кредити на будівництво власного житла.

    На теперішній час у межах діючих місцевих житлових програм завершено будівництво ж/б № 34/4 та продовжуються будівництво ж/б № 34/3 по проспекту 200-річчя Херсона на 4А ТМКР у м. Херсоні. 

         Будьте здорові, бережіть себе та оточуючих.

 

         Ми працюємо для Вас!