ОТРИМАНО СЕРТИФІКАТ ДАБК ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

05 жовтня 2020 року будівельною компанією "Молодіжний житловий комплекс м. Херсон" (генеральна підрядна організація – ТОВ БК «Праймконтракт») отримано сертифікат Управління з питань ДАБК Херсонської міської ради серії ХС №122201002583 про відповідність закінченого будівництвом об’єкта проектній документації та підтвердження його готовності до експлуатації 9-ти поверхового будинку № 34/3 на 63 квартири по проспекту 200-річчя Херсона на IV Таврійському мікрорайоні м.Херсона.

В цьому 63-квартирному будинку у межах житлових програм, не зважаючи на карантинні обмеження та відсутність належного фінансування з бюджетів всіх рівнів на реалізацію заходів програм, збудовано 26 квартир для молодих родин, з них:

- за програмою молодіжного житлового кредитування – 11 родин (5 з них родини учасників АТО, 1 – багатодітна родина та 5 - інші категорії громадян);

- за програмою доступного житла – 15 родин (1 з них родина учасника АТО, 12 – ВПО та 2 - інші категорії громадян).

    Вітаємо забудовника ТОВ «МЖК м. Херсон» та громадян-інвесторів із довгоочікуваним завершенням будівництва зазначеного житлового будинку.

Про дату проведення урочистих заходів з нагоди завершення будівництва та вручення ключів від новозбудованих квартир буде поінформовано додатково.  

В теперішній час у межах житлових програм на Херсонщині ведеться будівництво житлових об’єктів 34/2, 3/1 по            просп. 200-річчя Херсона в кварталі МЖК, 4 А Таврійського мікрорайону   м. Херсона.

Успішне будівництво цих об’єктів залежить, в першу чергу, від того, на якому рівні буде забезпечено фінансування державних та відповідних місцевих житлових програм з бюджетів всіх рівнів.

Сподіваємось і віримо в те, що ця підтримка буде на належному рівні.

Дякуємо всім за співпрацю та довіру та бажаємо подальших досягнень за для процвітання рідної Херсонщини!