ПОПЕРЕДНІ РЕЗУЛЬТАТИ ОПРАЦЮВАННЯ ЗАЯВ КАНДИДАТІВ ПРО НАМІР НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ПІЛЬГОВОГО ДОВГОСТРОКОВОГО ДЕРЖАВНОГО КРЕДИТУ ВПО, АТО та ООС НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА

Результати проведеної Херсонським регіональним управлінням Держмолодьжитла роботи щодо збору заяв та анкет громадян, які виявили бажання взяти участь у Програмі пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла і надали відповідні документи протягом 03-05 грудня поточного року, свідчать про наступне.

Протягом трьох робочих днів фахівцями регіонального управління опрацьовано майже 300 заяв громадян зазначених категорій , з них зареєстровано в установленому порядку 94 заяви, з них 51 - учасники АТО/ООС та 43 – внутрішньо переміщені особи.

Така значна активність громадян свідчить не тільки про відновлення довіри до Державної влади, а й про неможливість здебільшого самотужки придбати житло.

 

Сподіваємось, що Президентом України, Урядом та Верховної Радою України  це буде враховано як в цьому, так і в  наступних роках, а Державна підтримка буде більш вагомою і стабільною!