ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ БУДІВНИЦТВА ЖИТЛА ДЛЯ МОЛОДІ МІСТА КАХОВКА

26 лютого відбулась чергова виїзна нарада у м. Каховка за участі директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича, керівництва будівельної компанії "Молодіжний житловий комплекс" Андрія Яценко, Андрія Пепеля, Сергія Волченка, та Каховського міського голови Андрія Дяченка. Також на зустрічі були присутні депутати міської ради та громадськість.  

Під час зустрічі директором та керівництвом будівельної компанії проведено презентацію проекту будівництва житла для молоді м.Каховка, під час якої поінформовано про попередні техніко-економічні показники відповідно до яких планується провести добудову об'єкту незавершеного будівництва 35-квартирного житлового будинку, розташованого за адресою м.Каховка, вул.  Айвазовського, буд. 1-Б.

Також Юрій Волкович більш детально поінформував депутатів та громадян – майбутніх інвесторів, які потребують поліпшення житлових умов, про спільні наміри та умови вирішення житлових проблем каховчан у рамках житлових програм Держмолодьжитла. Всім присутнім надано презентаційні матеріали, буклети та попередні розрахунки розмірів пільгових довготермінових кредитів та державної допомоги за програмами що реалізуються Держмолодьжитлом.

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, экран и в помещении

За результатами спільного обговорення порушеного питання Каховським міським головою Андрієм Дяченко та присутніми депутатами схвалено і підтримано надані пропозиції Юрія Волковича щодо подальших першочергових спільних кроків у реалізації цього проекту та вирішено у березні поточного року винести на розгляд та затвердження сесії Каховської міської ради проект програм розвитку молодіжного житлового кредитування м.Каховка на 2019-2022 роки і передбачити відповідні кошти на її фінансування у 2019 році.

 

Спільно з місцевою владою реалізація цього проекту вже до кінця поточного року дозволить на пільгових умовах вирішити житлові проблеми 35 молодих родин міста Каховка і дозволить закласти фундамент перспективної співпраці на період до 2022 року.