ПРОФІЛЬНА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА ПРОЄКТ ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ НА 2021 РІК

21 грудня в Херсонській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів, в якій взяв участь директор Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович.

На порядку денному розглянуто та підтримано проєкт обласного бюджету на 2021 рік, де одним з питань було врахування видатків на фінансування молодіжного житлового кредитування у сумі 3993,4 тис. грн, у тому числі на надання пільгових довгострокових кредитів громадянам у сумі 3767,4 тис. грн, з яких 2774,0 тис. грн по загальному фонду та 993,4 тис. грн по спеціальному фонду, та на витрати, пов’язані з наданням та обслуговуванням пільгових довгострокових кредитів, у сумі 226,0 тис. грн.

За рахунок цих коштів Херсонським регіональним управлінням Держмолодьжитла планується надати 5 пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво житла, в тому числі родинам учасників бойових дій в зоні АТО/ООС.

Дякуємо за підтримку керівництву Херсонської обласної державної адміністрації, новому складу депутатського корпусу обласної ради, зокрема, профільної комісії з питань бюджету та фінансів за підтримку ініціатив регіонального управління Держмолодьжитла та сподіваємось, що проєкт обласного бюджету на 2021 рік також буде схвалено на порядку денному ІІ пленарного засідання ІІ сесії Херсонської обласної ради VIII скликання вже 22 грудня поточного року, а програмні показники фінансування місцевих житлових програм у наступному році будуть виконані на 100%.