Пройшла ХХІІІ сесія Херсонської обласної ради VII скликання

Сьогодні, 8 лютого, відбулось засідання ХХІІІ сесії Херсонської обласної ради VII скликання, в якій взяв участь директор Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович.

У пленарному засіданні взяли участь 51 депутат.

У ході продуктивної роботи депутати обласної ради розглянули 44 питання, серед яких зняття з контролю Програми розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2006-2018 роки.

Завдяки спільним зусиллям місцевої влади, депутатського корпусу обласної та міської рад, регіонального управління Держмолодьжитла, громадян-інвесторів та забудовників протягом дії Програми успішно збудовано та введено в експлуатацію 7 житлових багатоквартирних будинків у м.Херсоні. загальною площею житла понад 36,3 тис. кв.м на 525 квартир. У цих будинках за програмами Держмолодьжитла 221 молода родина отримала власне житло загальною площею понад 16,2 тис. кв.м.

Приємно зазначити, що питання забезпечення молоді житлом, у першу чергу родин учасників АТО, внутрішньо-переміщених осіб, багатодітних та інших пільговиків, залишається пріоритетним завданням на 2019 рік в діяльності органів місцевої влади.

 

Впевнені, що спільними зусиллями у межах заходів нової редакції Програми розвитку молодіжного житлового кредитування в Херсонській області на 2019 – 2022 роки на Херсонщині будуть досягнуті більш вагомі результати у вирішенні  житлових проблем громадян.