РІШЕННЯ СЕСІЇ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Сьогодні, 26 листопада, відбулася сесія Херсонської обласної ради VІІІ скликання під головуванням Олександра Самойленка, в якій поряд з іншими питаннями обговорювалося питання щодо внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік. В роботі сесії взяв участь директор Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович.

Рішенням сесії Обласної ради підтримано запропоновані зміни до обласного бюджету, в яких зокрема передбачено додатково виділити Херсонському регіональному управлінню Держмолодьжитла 780 тис. грн. на надання та обслуговування пільгових молодіжних житлових кредитів. За рахунок цих коштів до кінця поточного року планується надати один пільговий кредит молодій родині військовослужбовця – учасника бойових дій в АТО – на будівництво двокімнатної квартири у житловому будинку №34/2 на 4А Таврійському мікрорайоні, будівництво якого у межах державних та відповідних місцевих програм Держмолодьжитла веде група компаній МЖК. 

Розгляд та затвердження обласного бюджету на 2022 рік планується провести 17 грудня поточного року. Сподіваємось на те, що керівництво та депутати Обласної ради підтримають пропозиції регіонального управління Держмолодьжитла та передбачать в обласному бюджеті на 2022 рік кошти на молодіжне житлове кредитування у обсягах, передбачених Обласною програмою.