Робоча нарада на будівельному майданчику під керівництвом голови обласної державної адміністрації А.А.Гордєєва та міського голови В.В.Миколаєнка

13 квітня 2018 року під керівництвом  голови обласної державної адміністрації А.А.Гордєєва та міського голови В.В.Миколаєнка відбулась  робоча нарада на будівельному майданчику мікрорайону МЖК на ІV-А Таврійському. Напередодні 20-річчя діяльності регіонального управління спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" керівники області та міста не тільки перевірили стан готовності будинку № 73, який буде вводитись в експлуатацію у квітні цього року, але й обговорили стратегію розвитку ІV-Б Таврійського мікрорайону. В нараді брали участь керівники управлінь та відділів обласної державної адміністрації, міської ради, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, комунальних підприємств, депутати обласної та міської рад, керівництво будівельної компанії «МЖК».

Розглядались питання будівництва проспекту 200 років Херсона, який буде продовжено аж до нового мостопереходу, обов’язкове будівництво загальноосвітньої та спортивної шкіл, дитячого садка, проекти яких вже розроблені, облаштування освітлення та місць відпочинку мешканців мікрорайону, ремонт доріг та розвиток інфраструктури.

Андрій Анатолійович Гордєєв та Володимир Васильович Миколаєнко в цілому залишились задоволені станом будівництва будинку №73, який збудований компанією «МЖК» у межах державних та відповідних місцевих житлових програм. Були також поставлені конкретні завдання щодо облаштування прилеглої території, а також проведення урочистостей біля новозбудованого будинку з залученням новоселів, молоді та трудових колективів.