РОБОЧА ЗУСТРІЧ У МІСТІ МИКОЛАЇВ

9 вересня під час робочої поїздки до м. Миколаїв відбулася зустріч з головою правління Держмолодьжитла Сергієм Комнатним, Миколаївським міським головою Олександром Сєнкевичем, заступником міського голови Юрієм Андрієнком та директорами Миколаївського та Херсонського регіональних управлінь Держмолодьжитла Василем Федорончуком та Юрієм Волковичем.

Сергій Комнатний подякував керівництву міста і депутатам Миколаївської міської ради за підтримку в реалізації місцевих програм забезпечення житлом молоді, учасників АТО/ООС і внутрішньо переміщених осіб.

 «Протягом останніх років  м. Миколаїв посідає друге місце по Україні за обсягом фінансування житлових програм із місцевого бюджету та перше місце – за рівнем фінансування програми забезпечення молоді житлом»,- наголосив Сергій Комнатний.

Під час зустрічі йшлося не лише про досягнуті успіхи, а й про перспективи розвитку житлових програм у м.Миколаєві. Олександр Сєнкевич запевнив, що ці програми і надалі будуть мати підтримку міської влади, адже передбачений ними механізм кредитування допомагає стримати міграцію молоді за кордон і сприяє соціально-економічному розвитку міста і регіону.

На завершення зустрічі голова правління Фонду вручив відзнаки Держмолодьжитла міському голові Олександру Сєнкевичу і заступнику міського голови Юрію Андрієнку за особистий внесок у розвиток молодіжного житлового будівництва.

Щиро радіємо за своїх колег миколаївців за високі досягнення у розбудові міста Миколаїв та вирішення житлових проблем молоді та інших пільгових категорій громадян. Гарний приклад для інших міст, обласних центрів та регіонів.