Робоча зустріч із першим заступником голови обласної державної адміністрації Андрієм Шибаєвим

Напередодні свята Дня захисника України відбулася робоча зустріч директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича із першим заступником голови Обласної державної адміністрації Андрієм Шибаєвим.

Першого заступника голови було проінформовано про стан виконання діючих на Херсонщині житлових програм. Юрій Волкович звернув увагу на необхідність покращення стану фінансування Обласної програми молодіжного житлового кредитування з обласного бюджету.

Це питання наразі обговорювалося у серпні поточного року з головою Обласної державної адміністрації Сергієм Козирем і було ним підтримано та надано доручення профільним управлінням розглянути питання щодо збільшення додатково до кінця поточного року на 3 млн.грн. коштів в обласному бюджеті для надання пільгових молодіжних житлових кредитів. За рахунок цих коштів планується першочергово надати пільгові кредити на будівництво власного житла 4 родинам військовослужбовців  учасникам бойових дій. Вважаємо, що це буде кращим подарунком до Дня захисника України.

Зі свого боку, Андрій Шибаєв також підтримав це звернення і запевнив, що вирішення житлових проблем перш за все пільгових категорій громадян Херсонщини – учасників бойових дій у зоні АТО/ООС, багатодітних та інших залишається пріоритетним в діяльності Обласної влади і питання щодо збільшення фінансування у поточному році видатків для вирішення їх житлових проблем знаходиться на контролі керівництва обласної державної адміністрації.

Дякуємо за підтримку керівництво обласної державної адміністрації, працюємо задля вирішення житлових проблем пересічних Херсонців.