РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Сьогодні, 23 січня,  відбулась робоча зустріч директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича із заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергієм Козирем.

Під час зустрічі його поінформовано про стан роботи з реалізації державних та відповідних місцевих житлових програм на Херсонщині та  обговорено план роботи і перспективи на 2020 рік.

Особлива увага була приділена обговоренню можливості реалізації І-ого етапу Програми розвитку молодіжного житлового  кредитування у м. Каховка на 2019-2022 роки, у межах якої передбачено добудувати до кінця 2020 року об’єкт незавершеного будівництва - 35-квартирний житловий будинок за адресою вул. Айвазовського, буд.1б у м. Каховка та за державної підтримки поліпшити житлові умови 35 родин каховчан, в тому числі учасників АТО, військовослужбовців, працівників бюджетної сфери, багатодітних та інших категорій молодих сімей.

За результатами зустрічі Сергієм Козирем наголошено на необхідності активізації спільної роботи щодо покращення стану фінансування житлових Програм, в першу чергу з місцевих бюджетів Херсонщини, та забезпечити збереження пріоритетів у цьому та наступному роках у межах діючих житлових програм,  а саме вирішення житлових проблем військовослужбовців - учасників АТО та ООС, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних родин та інших пільгових верств населення, як визначено Президентом та Урядом України.

Тримаємо курс на визначені пріоритети, працюємо за для процвітання Херсонщини!