Робоча зустріч з головою обласної державної адміністрації

Сьогодні, 03 грудня 2021 року, відбулася робоча зустріч голови Херсонської обласної державної адміністрації Геннадія Лагути із директором Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрієм Волковичем.

Підведено підсумки поточного року, заплановано фінансування на наступний рік. Також Юрій Волкович ініціював питання щодо нових регіональних і місцевих  житлових програм.

Головою обласної державної адміністрації зазначено, що питання надання підтримки громадянам Херсонщини на вирішення їх житлових проблем є одним з основних пріоритетів Обласної влади на період 2022-2025 років.

Зокрема, стан фінансування програми молодіжного житлового кредитування з кожним наступним роком буде покращуватись і, як результат цього, постійно буде зростати кількість щасливих молодих родин, які отримають власне житло.

Працюємо далі в інтересах Херсонщини та херсонців. Впевнені, що житлове будівництво та вирішення житлових проблем пересічних громадян, перш за все, пільгових категорій буде на належному рівні підтримуватися місцевою владою.