РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Сьогодні, 7 жовтня, в Херсонській обласній державній адміністрації відбулась робоча зустріч директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича з головою обласної державної адміністрації Юрієм Гусєвим.

Під час зустрічі директор регіонального управління Юрій Волкович поінформував про стан будівництва житлових об'єктів в рамках діючих житлових програм та окреслив коло пріоритетних завдань на 2020-2021 роки.

Розглянуто питання щодо вирішення житлових проблем родин учасників бойових дій в зоні АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб та інших пільгових категорій громадян, необхідності здійснення належного фінансування заходів Програми розвитку молодіжного житлового кредитування і доступного житла та передбачення у проекті бюджету Херсонської області на 2021 рік необхідних видатків на їх фінансування.

За результатами обговорення Юрієм Гусєвим підтримано пропозиції директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла та наголошено на необхідності збереження пріоритетів на наступні роки щодо вирішення у межах діючих житлових програм житлових проблем родин учасників АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних та інших пільговиків.

З цією метою Юрієм Гусєвим надано доручення директору департаменту фінансів облдержадміністрації Наталії Вітренко передбачити у проекті Херсонського обласного бюджету на 2021 рік відповідні кошти на реалізацію обласної програми молодіжного житлового кредитування.

Також узгоджено питання щодо організації проведення 31 жовтня 2020 року урочистих заходів з нагоди завершення будівництва в 4 А Таврійському мікрорайоні у м. Херсоні двох багатоповерхових житлових будинків № 34/3  та №  34/4.

 В цих заходах  планують взяти участь голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний, голова облдержадміністрації Юрій Гусєв, депутати обласної та Херсонської міської рад, керівники та працівники будівельних компаній МЖК та Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла,  громадяни – учасники житлових програм.

Продовжуємо працювати в інтересах Херсонщини та херсонців.