РОБОЧА ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВЛАДИ

13 квітня поточного року у приміщені Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла проведено робочу нараду, в якій приймали участь директор регіонального управління Юрій Волкович, президент холдингу будівельних компаній МЖК Сергій Кищенко, Каховський міський голова Віталій Немерець, заступники Каховського міського голови Руслан Романенко та Галина Гондарева.

Під час наради обговорено питання щодо співпраці з реалізації Програми розвитку молодіжного житлового кредитування у м.Каховка     (далі – Програма МЖК) з метою вирішення житлових проблем для, перш за все, пільгових верств населення м.Каховка.

Юрій Волкович поінформував про досягнення та кредитно – фінансові механізми, які напрацьовані регіональним управлінням Держмолодьжитла у співпраці з будівельною компанією МЖК на Херсонщині за майже 25 років і висловив сподівання на те, що за сприяння Каховської міської влади вже до кінця поточного року цілком реально добудувати об’єкт незавершеного житлового будівництва по вул. Айвазовського 1- Б та поліпшити житлові умови 30 місцевих родин.

Міський голова Віталій Немерець зазначив, що місцева влада налаштована всіляко сприяти регіональному управлінню Держмолодьжитла і будівельній компанії МЖК в добудові як вказаного об’єкта так і будівництва інших нових житлових будинків, оскільки понад 20 років у м.Каховка житло не будувалось і в черзі на житло перебуває майже 300 родин, у тому числі учасники АТО/ООС, багатодітні, працівники бюджетних установ тощо.

Сергій Кищенко звернув увагу на те, що м.Каховка є вкрай перспективною для розвитку житлового будівництва і вже цього літа будівельники розпочнуть роботи з добудови вказаного будинку та до кінця року планують завершити основні будівельні роботи, до яких планується залучити місцевих будівельників.

Віталій Немерець запросив Юрія Волковича, Сергія Кищенко та інших працівників регіонального управління та будівельної компанії МЖК завітати до м.Каховка 16 квітня з робочим візитом для більш детального обговорення робочих питань.

Впевнені, що за такої активної позиції місцевої влади цілком реально розраховувати на успіхи у реалізації Програми МЖК у м.Каховка, яка до теперішнього часу залишалась лише на папері.