РОБОЧА ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ ОЛЕШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА

Сьогодні, 26 березня, в Олешківській міській раді відбулась робоча зустріч директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича та генерального директора будівельної компанії «МЖК» з міським головою Євгеном Рищуком, першим заступником міського голови Тетяною Гасаненко, керівником апарату Володимиром Клюцевським та головним архітектором міста Іриною Долженко.

В ході конструктивної бесіди обговорювались найважливіші питання, а саме.

Присутніх ознайомлено зі станом будівництва у межах житлових програм, які реалізує на Херсонщині Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла, умовами участі в них, станом їх фінансування та пріоритетами, до яких, зокрема, належать питання вирішення житлових проблем військовослужбовців - учасників АТО та ООС, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних родин та інших пільгових верств населення, а також розглянуто питання щодо розвитку молодіжного житлового кредитування в м. Олешки Херсонської області.

За результатами обговорення зазначених питань вирішено налагодити  спільну роботу між регіональним управлінням Держмолодьжитла та Олешківською міською радою, а саме: спільно опрацювати проект Програми розвитку молодіжного житлового будівництва у м. Олешки,  визначити та виділити перспективні земельні ділянки під будівництво житла в рамках житлових програм та спільно реалізувати цей проект за для збереження пріоритетів у наступних роках у межах житлових програм, спрямованих, в першу чергу,  на покращення стану та вирішення житлових проблем родин учасників бойових дій в зоні АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб та інших пільгових категорій громадян.

Найближчим часом планується провести чергову робочу зустріч з керівництвом Олешківської міськради для визначення перспективних земельних ділянок для забудови у межах місцевих житлових програм Держмолодьжитла.

Дякуємо керівництву Олешківської міської ради за підтримку ініціатив регіонального управління Держмолодьжитла, глибоке розуміння порушених питань та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.