Робоча зустріч з керівництвом та громадянами м. Каховка

25 червня поточного року директор регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович спільно з директором будівельної компанії БК «ПраймКонтракт» Андрієм Пепелем та начальником юридичного відділу Іриною Цілинко взяли участь у робочій зустрічі з громадянами м. Каховка, які виявили бажання поліпшити свої житлові умови у межах Програми розвитку молодіжного житлового кредитування у м. Каховка на 2019-2022 роки (далі -  Програма).

Каховський міський голова Віталій Немерець запросив всіх присутніх до активного та відвертого діалогу.

Юрій Волкович ознайомив з умовами можливого отримання пільгового молодіжного кредиту та державної підтримки на будівництва житла для учасників Програми, а також звернув увагу на те, що більш детальну інформацію про досягнення та напрямки діяльності Фонду та будівельної компанії можливо ознайомитись на їх офіційних сайтах, а також в розданих буклетах та інформаційних матеріалах.

Андрій Пепель поінформував присутніх про підготовчі роботи на будівельному майданчику, технічні характеристики будівлі по вул. Айвазовського 1 Б, яка внесена до переліку об’єктів житлового будівництва у межах Програми. Будівельна компанія очікує на отримання дозволу на початок будівельних робіт, отримання якого затримується в зв’язку з реорганізацією ДАБІ. Початок робіт на буд майданчику планується розпочати в липні, а включення об’єкту до участі у Програмі Держмолодьжитла  через два-три місяці після цього. Вартість квадратного метра житла для учасників Програми у цьому об’єкті визначено забудовником на рівні 12700 грн.

Ірина Цілинко розповіла як стати учасником Програми,  умови участі у ній та які документи необхідно надати до регіонального управління Держмолодьжитла та Забудовника. Слід відмітити, що діалог з громадськістю був дуже активним та відвертим і цьому в значній мірі сприяло і те, що Ірина поділилась власними враженнями про те, що сама є учасником Програми молодіжного житлового кредитування з 2017 року. Її родина у складі 4-х осіб (вона, її чоловік-учасник бойових дій в АТО та двоє неповнолітніх дітей) отримали власне житло у новозбудованому будинку в м. Херсоні на 4 А Таврійському мікрорайоні у 2018 році.