РОБОЧА ЗУСТРІЧ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ СЕРГІЄМ КОЗИРЕМ

18 січня 2022 року у м.Нова Каховка відбулась робоча зустріч директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла з народним депутатом Сергієм Козирем.

В ході робочої зустрічі обговорено стан будівництва житла та вирішення житлових проблем громадян Херсонщини у межах державних та відповідних місцевих житлових програм.

Юрій Волкович звернув увагу на низький рівень фінансування програм пільгового молодіжного житлового кредитування як з обласного, так і з Херсонського міського бюджетів при великій кількості бажаючих отримати кредит на будівництво житла за державної підтримки. Рівень фінансування з обласного  бюджету та бюджету м.Херсона затверджено на 2022 рік на рівні лише 6-7% від програмних показників.

Сергій Козир пообіцяв всіляко сприяти тому, щоб на Херсонщині активно розвивалось житлове будівництво, а державна влада всіх рівнів надавала своїм громадянам, перш за все пільгових категорій громадян – учасників бойових дій у зоні АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб, працівників бюджетної сфери, багатодітних та інших, належну фінансову підтримку у вирішені своїх житлових проблем.

Дякуємо, пане Сергію, за підтримку.

Працюємо далі задля розвитку рідної Херсонщини та України.