Шановні клієнти Держмолодьжитла!

Сьогодні вся Україна продовжує героїчну боротьбу з російським агресором. Ми обов’язково переможемо, але для цього потрібна повна консолідація сил як Української армії, Територіальної самооборони та інших структур, так і всього суспільства. Тільки разом, спільно, підтримуючи одне одного ми здобудемо нашу Перемогу.

Нагадаємо, що у зв’язку з військовою агресією РФ Указом Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 р. на всій території України починаючи з 05.30 год. 24 лютого 2022 р. запроваджено воєнний стан строком на 30 діб.

Відповідно до чинного законодавства України, військові дії, оголошена та неоголошена війна, збройний конфлікт або серйозна загроза такого конфлікту, включно із, але не обмежуючись ворожими атаками є обставинами непереборної сили (форс-мажорними обставинами) — надзвичайними і невідворотними обставинами, що об’єктивно унеможливлюють виконання зобов’язань, передбачених умовами договорів, обов’язків згідно із законодавчими та іншими нормативними актами.

З урахуванням зазначеного, враховуючи об’єктивні загрози життю і здоров’ю наших громадян, повідомляємо усіх клієнтів, наших позичальників, про настання обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин), які об’єктивно можуть унеможливлювати належне та своєчасне виконання зобов’язань, передбачених умовами укладених договорів (контрактів, угод тощо) тому за невиконання зобов’язань за кредитними договорами штрафні санкції, пені та неустойки не нараховуються.

Разом із тим, Державна спеціалізована фінансова установа «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» продовжує працювати. Попри нинішні обставини ми надаємо послуги громадянам і робимо все залежне від нас, щоб забезпечити виконання своїх зобов’язань перед державним бюджетом України.

Враховуючи це і розуміючи складність сьогоднішньої ситуації, просимо кожного нашого позичальника з розумінням поставитись до прохання продовжувати виконувати умови договорів і в межах ваших можливостей продовжити сплачувати за кредитами. Навіть часткова оплата стане суттєвою допомогою тим, хто цього потребує – насамперед нашим Збройним Силам. Адже всі кошти, що надійшли як сплата за кредитами, зараховуються до державного або місцевих бюджетів України.

Не всі можуть і не всі повинні перебувати на передовій бойових дій. Але кожен із нас, громадян України, сьогодні може і повинен знайти своє місце у спільній справі захисту Вітчизни. Кожен має вести оборону на своєму рубежі! Продовжувати працювати за наявності такої можливості, сплачувати податки й інші платежі та цим сприяти наповненню бюджету країни і забезпеченню потреб наших захисників – це і є нашою спільним великою справою, якою ми всі разом наближаємо вигнання хижого агресора зі святої української землі!

Сплатіть ваш черговий платіж за кредитним договором – і це буде вашим вкладом у нашу спільну Перемогу!

 

З повагою,

і сподіванням на розуміння ситуації

Щиро ваше Держмолодьжитло