СПІЛКУВАННЯ ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ В ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ З НАГОДИ СВЯТА "ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА"

Сьогодні, 09 серпня 2019 року, з нагоди святкування професійного свята "День будівельника" в Херсонській обласній державній адміністрації відбудеться  засідання за круглим столом «День будівельника – як залучити інвестиції?»  за участі керівництва області, представників потужних будівельних компаній, проектних організацій, Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла та інших представників будівельної галузі регіону.

На порядку денному розглядатимуться наступні питання:

1. Привітання будівельників та нагородження відзнаками голови обласної державної адміністрації Юрієм Гусєвим.

Серед нагороджених Почесною грамотою голови обласної державної адміністрації – директор Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович і директор ТОВ "МЖК м. Херсон"  Андрій Яценко та Подякою голови обласної державної адміністрації - економіст Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юлія Богомолова

2. Привітання будівельників головою обласної ради Владиславом Мангером.

3. Доповідь директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича на тему "Стан реалізації державних житлових програм як основне джерело інвестицій в будівельну галузь".

4. Доповідь директора ТОВ "МЖК м. Херсон" Андрія Яценка на тему "Новий інноваційний проект «Hi-tech polic Watermelon».  

5. Спілкування та обговорення питань.

Віримо, що Президент України, новообрані народні депутати та керівники місцевої влади не тільки розуміють важливість житлових програм, а й всіляко сприятимуть в подальшому їх спільній реалізації як одного з основних джерел інвестицій в будівельну галузь.