СПІЛЬНІ ДІЇ У ВИРІШЕННІ ЖИТЛОВИХ ПРОБЛЕМ КАХОВЧАН

29 січня в м.Херсоні відбулась робоча зустріч за участі директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича,  керівників будівельної компанії "Молодіжний житловий комплекс" Сергія Кіщенко,  Андрія Яценкоіз головою Каховської  районної державної адміністрації Валерієм Салтиковим.

Під час зустрічі голову Каховської  районної державної адміністрації поінформовано про досягнення Регіонального управління Держмолодьжитла і Забудовника у реалізації житлових програм на Херсонщині за 20 років співпраці, а також обговорено  спільний план  дій щодо вирішення житлових проблем каховчан у межах діючих місцевих житлових програм шляхом   добудови на першому етапі об'єкта незавершеного будівництва                           35-квартирного житлового будинку, розташованого за адресою м.Каховка, вул.  Айвазовського, буд. 1-Б.

За результатами зустрічі узгоджено першочергові спільні заходи, якими зокрема передбачено:

-    у березні поточного року винести на розгляд та затвердження сесії Каховської районної ради проект програми розвитку молодіжного житлового кредитування в Каховському районі на 2019-2022 роки, а також передбачити у місцевих бюджетах відповідні кошти на її фінансування у 2019 році.

-        у І кварталі поточного року Забудовнику отримати всі необхідні погоджувальні та дозвільні документи на початок будівництва та після цього розпочати будівельні роботи.

-        Регіональному управлінню Держмолодьжитла після отримання від Забудовника всіх необхідних документів опрацювати питання щодо включення зазначеного об'єкта незавершеного будівництва до участі у Обласній програмі МЖК.

 

Всіх небайдужих та зацікавлених каховчан просимо долучатись до цієї важливої справи – розбудови рідного міста, району та Херсонщини вцілому.