Вітаємо всіх з Міжнародним днем захисту дітей!

23 травня 2018 директор будівельної компанії ТОВ «МЖК м.Херсон» Андрій Яценко взяв участь в заходах в 4 мікрорайоні Таврійському, присвячених  Міжнародному дню захисту дітей. Велике святкове цирково-анмаційне шоу для дітей - сиріт зі всіх інтернатних закладів області підготовили християнська благодійна місія «Агапе»,  асоціація «Еммануіл» та спонсори.

Міжнародний день захисту дітей для регіонального управління  Держмолодьжитло, як безпосереднього учасника реалізації державної житлової та молодіжної політики, є важливим днем. Тому традиційним стало разом з партнерами, громадськими організаціями міста та області приділяти увагу дітям в збудованих молодіжних мікрорайонах, а також дітям з багатодітних родин, дітям з інвалідністю, дітям-сиротам. Протягом року для дітей мікрорайонів МЖК проводились фестиваль-конкурс стріт-арту «Місто моєї мрії», спонсорувались змагання з футболу для дітей та підлітків, у тому числі і для підшефної команди «МЖК» тощо.

Але головна допомога – це сприяння у будівництві комфортного житла для молодих родин, для родин воїнів, які повернулися з війни в АТО. Біля всіх будинків завжди будуються дитячі та спортивні майданчики. А тут життя кипить з ранку до пізнього вечора. Радіють дитячому галасу та веселому дозвіллю і батьки дітлахів, і будівельники, і мешканці мікрорайонів!

 

Вітаємо всіх з Міжнародним днем захисту дітей!