ВИЇЗНА НАРАДА У М.КАХОВКА

16 квітня поточного року, у межах досягнутої домовленості з Каховським міським головою, робоча група у складі директора регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича, президента Холдингу будівельних компаній МЖК Сергія Кищенко, директора будівельної компанії БК «ПраймКонтракт» Андрія Пепеля відвідала з робочим візитом м.Каховку.

У зустрічі приймали участь Каховський міський голова Віталій Немерець, заступники Каховського міського голови Руслан Романенко та Галина Гондарева, а також громадськість м.Каховка.

Під час зустрічі присутніх поінформовано про проектне рішення добудови об’єкту, умови можливої участі в отриманні житла за кредитно - фінансовими механізмами Держмолодьжитла, надано відповіді на питання громадян.

Після цього робоча група у повному складі, з метою узгодження питань по добудові об’єкту незавершеного житлового будівництва по вул. Айвазовського 1- Б та визначення перспективних земельних ділянок для забудови у межах діючої Програми  розвитку молодіжного житлового кредитування у м.Каховка (далі – Програма МЖК), виїхала на місце розташування як зазначеного об’єкту незавершеного будівництва так і на земельну ділянку, яка пропонується міським головою під комплексну котеджну забудову.

За результатами спільно проведеної роботи визначено декілька перспективних земельних ділянок, які вирішено після ретельного опрацювання запропонувати до включення у Програму МЖК.

На завершення Віталій Немерець запропонував робочі зустрічі у такому форматі зробити регулярними, що безумовно повинно сприяти успішній реалізації намічених планів.