ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ПРОГРАМІ "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО" УЧАСНИКІВ АТО/ООС ТА ВПО

Повідомляємо, що відповідно до розподілу коштів з загального фонду державного бюджету на грудень 2019 рік на програму "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО" Херсонському регіональному управлінню Держмолодьжитла виділено коштив сумі  9 млн.грн. для надання державної підтримки внутрішньо  переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на будівництво (придбання) доступного житла. За рахунок цих коштів можуть поліпшити житлові умови до 30 родин Херсонщини.

ЗАПРОШУЄМО  всіх  бажаючих, які мають намір взяти участь у програмі "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО" та придбати житло у рамках цієї програми на умовах отримання безповоротної фінансової підтримки від Держави у розмірі від 30% до 50 % від нормативної вартості цього житла.

Кандидатам необхідно подати:

ЗАЯВА про надання державної підтримки для одинокого громадянина:

 або

ЗАЯВА про надання державної підтримки для сім’ї з додатками:

 ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХІДНО ПОДАТИ:

для громадян, які потребують поліпшення житлових умов

·    для громадян, на яких поширюється дія пунктів 19 і 20 частини першої статті 6, пунктів 10 - 14 частини другої статті 7 та абзаців четвертого, шостого і восьмого пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

·    для внутрішньо переміщених осіб

Наявні дозвільні документи від забудовника згідно з переліком

УВАГА!!!

У зв'язку з обмеженим терміном використання коштів Державного бюджету (до кінця грудня поточного року), запрошуємо  оперативно подавати свої заяви та документи онлайн на сайтіhttp://khn.molod-kredit.gov.uaу розділі «Житлові програми» або безпосередньо завітавши до Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла (місцезнаходження: пр.200-річчя Херсона, буд.38, корп. 6, м. Херсон, 73000, тел.(0552)43-04-45).

        ВАЖЛИВО!!!

 

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання державної підтримки.