ЗАПРОШУЄМО ЗАБУДОВНИКІВ ДО СПІВПРАЦІ

Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла з метою ефективного використання бюджетних коштів, зменшення ризиків недобудови житлових об’єктів, на спорудження яких інвестуються кредитні кошти громадян - позичальників Держмолодьжитла за житловими програмами, вживає заходів з пошуку будівельних компаній, які мають високу ділову репутацію, стійкий фінансово-економічний стан, відповідальність за невиконання взятих на себе зобов’язань для можливого їх залучення (їх житлових об’єктів) до участі та реалізації житлових програм у поточному та наступних  роках.

            Наразі Херсонським регіональним управлінням Держмолодьжитла проводиться попереднє дослідження та відбір Забудовників та їх житлових об’єктів з подальшим їх вивченням на предмет можливої співпраці у межах державних та відповідних місцевих житлових програм, а також включення до Переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) або придбання житла у яких можуть спрямовуватись кошти.

З основними принципами та вимогами до співробітництва, в тому числі умовами та критеріями визначення (акредитації) об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) і придбання житла у яких можуть спрямовуватись кошти за житловими програмами можна ознайомитись на сайті Херсонського регіонального управління http://www.khn.molod-kredit.gov.ua/.

Зацікавлених осіб просимо у термін до 01.03.2021р. повідомити Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла про свої наміри та можливість залучитись до участі у зазначених житлових програмах (контактна особа – начальник відділу Шорнік Ольга Борисівна, тел.(0552) 43 04 45).