ЗАПРОШУЄМО ЗАБУДОВНИКІВ ХЕРСОНЩИНИ ДО СПІВПРАЦІ

Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла, як один з відповідальних виконавців на Херсонщині державних та відповідних місцевих програм щодо забезпечення громадян доступним житлом, з метою організації ефективного освоєння бюджетних асигнувань за програмою доступного житла, вживає заходів з пошуку будівельних компаній (забудовників, які мають високу ділову репутацію, стійкий фінансово-економічний стан, відповідальність за невиконання взятих на себе зобов'язань) для можливого їх залучення (їх житлових об'єктів) до реалізації зазначених програм у поточному та наступних роках.

Враховуючи вищевикладене, з метою освоєння коштів у сумі 7,0 млн. грн, які додатково будуть виділені з Державного бюджету в грудні поточного року на реалізацію Програми «Доступне житло», звертаємось з проханням розглянути питання щодо участі у зазначеному проекті  та у термін до 15 листопада 2019 року повідомити регіональне управління Держмолодьжитла про прийняте рішення на електронну адресу khn.21@molod-kredit.gov.ua.

У разі необхідності з’ясування поточних питань, пов’язаних з цією пропозицією, запрошуємо у зручний час до спілкування за телефоном (0552) 43 04 45.

З переліком документів для Забудовника можна ознайомитись тут.