ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ

28 листопада під головуванням голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії регіонального розвитку Херсонської області на період 2021-2027 років, в якій взяв участь директор Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович.

Основною із цілей представленого проекту Стратегії є створення комфортних умов для проживання населення, завдання якої розбудувати мережу об'єктів життєзабезпечення на території області.

Робочою групою враховані пропозиції, надані директором Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла, щодо забезпечення житлом мешканців області, тимчасово переміщених осіб, воїнів АТО, що передбачено умовами житлових програм, які реалізує Держмолодьжитло.

Також, сьогодні відбулось засідання колегії обласної державної адміністрації, в якому взяв участь директор Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович. Основним питанням, яке розглядалось, було схвалення проекту обласного бюджету на 2020 рік, в якому, зокрема, передбачено майже 4,5 млн. грн., на надання та обслуговування пільгових довготермінових кредитів на будівництво (придбання) молоді Херсонщини. За рахунок цих коштів регіональне управління Держмолодьжитла планує надати 7 пільгових кредитів молодим родинам, в першу чергу учасникам АТО, багатодітним родинам та іншим пільговикам.

Дякуємо за підтримку керівництву обласної державної адміністрації та членам колегії за підтримку ініціатив регіонального управління Держмолодьжитла. Працюємо спільно за для інтересів і потреб Херсонщини.