ЗАВЕРШЕНО БУДІВНИЦТВО 63-КВАРТИРНОГО ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ У М. ХЕРСОНІ

    10 вересня 2020 року будівельною компанією "Молодіжний житловий комплекс." (генеральна підрядна організація – ТОВ БК «Праймконтракт») отримано сертифікат Управління з питань ДАБК Херсонської міської ради серії ХС №122200910242 про відповідність закінченого будівництвом об’єкта проектній документації та підтвердження його готовності до експлуатації 9-ти поверхового будинку № 34/4 на 63 квартири по проспекту 200-річчя Херсона на IV Таврійському мікрорайоні м.Херсона.

  Завдяки спільним зусиллям місцевої влади, депутатів, регіонального управління Держмолодьжитла, громадян-інвесторів та учасників житлових програм завершено будівництво чергового житлового будинку у м. Херсоні у межах діючих житлових програм.

    В цьому 63-квартирному будинку у межах житлових програм 20 молодих родин отримали за кошти державного та місцевих бюджетів пільгові кредити/державні підтримки на будівництво житла, з них:

- за програмою молодіжного житлового кредитування – 15 родин (4 з них родини учасників АТО, 5 – родини молодих працівників бюджетних установ та 6 - інші категорії громадян);

- за програмою доступного житла – 5 родин внутрішньо переміщених осіб.

      Дякуємо всім за співпрацю та довіру та бажаємо подальших досягнень за для процвітання рідної Херсонщини!