Зустріч з кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» Павлом Павлішем

12 липня на будівельному майданчику МЖК у 4 А Таврійського мікрорайоні м. Херсона відбулася зустріч з кандидатом у народні депутати  по 182 округу  Павлом Павлішем.

На зустрічі були присутні мешканці мікрорайону, керівники та працівники будівельних компаній МЖК, які беруть участь у реалізації державних та місцевих житлових програм, а також регіонального управління Держмолодьжитла.

Керівники підприємств - забудовників Андрій Яценко та директор регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович ознайомили Павла Павліша зі станом виконання будівельно-монтажних робіт на житлових об’єктах № 34/4 та № 34/3 на 63 квартири кожний, будівництво яких ведеться у межах діючих державних та відповідних місцевих програм.

Особливо було звернуто увагу на те, що на часі потребує нагального вирішення питання щодо відновлення належного рівня фінансування Програм молодіжного житлового будівництва з бюджетів всіх рівнів, оскільки для більшості молоді – це єдина можливість вирішити свої житлові проблеми і не шукати кращої долі за кордоном.

Також обговорено питання щодо необхідності будівництва школи, дитячого садочка та спортивної школи в 4-А Таврійському, які місцева влада майже 30 років тільки обіцяє збудувати.

Зі свого боку, П.Павліш запевнив, що у разі обрання його у народні депутати він та члени команди молодих політиків будуть всіляко сприяти в реалізації як цих, так і інших  проектів на користь херсонців та України.

Відкритий та конструктивний діалог додав оптимізму та окреслив нові горизонти співпраці.

 Сподіваємось, з 22 липня поточного року це буде вже на новому якісному рівні!